Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı 7 Mayıs 2021 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Çerkeş Organize Sanayi Bölgemiz de Spor Ayakkabısı , Tekstil Firması, Asansör İmalatı , Isı Yalıtım..
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı 7 Mayıs 2021 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Çerkeş Organize Sanayi Bölgemiz de Spor Ayakkabısı , Tekstil Firması, Asansör İmalatı , Isı Yalıtım Malzemesi ve Kağıt İmalatı sektöründe 5 sanayicimize yer tahsisini yaptık. Bu 5 firmanın yapacağı toplam yatırım tutarı 27.000.000,00 USD olup, yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlanacaktır. Çerkeş OSB’nin doluluk oranını %80 seviyelerine ulaştırdık. Yeni yatırımlar için 1000 dönümlük bir alanın genişletme çalışmalarına başladık. İlçemize hayırlı olsun.” açıklamalarında bulunmuştu.
Bunun yanı sıra bugün Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen programda Düzce’nin sayılı firmalarından DÜZCE CAM ile protokol sözleşmesi imzalandı.
Programa Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir ÇELİK, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa ÇIBIK, Çerkeş İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Çerkeş Organize Sanayi bölgesine yatırım yapacak olan DÜZCE CAM firması yöneticileri tarafından sunum gerçekleştirildi.
Düzce Cam Yönetim Kurulu Başkanı Kasım AKTAŞ ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Çerkeş OSB’de 3000 (üç bin) kişiye istihdam sağlayacak olan 250 milyon dolarlık yatırımın protokol sözleşmelerini imzaladılar.
Çerkeş OSB ‘ye 250 milyon dolarlık dev yatırım yapacak olan ve 3000 bin kişiye istihdam sağlayacak olan DÜZCE CAM firması Yönetim Kurulu Başkanı Kasım AKTAŞ “ Çerkeş OSB’ye yapacağımız yatırımdan dolayı çok mutluyuz burada kendimizi evimizde gibi hissettik. Değerli Belediye Başkanımız Hasan Sopacı beye bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. DÜZCE CAM’a ve Çerkeş ilçemize hayırlı olsun.” açıklamalarında bulundu.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, “Çerkeş OSB’ye yatırım yapacak ve yaklaşık 3000 (üç bin) istihdam sağlayacak olan DÜZCE CAM firması ile 250 milyon dolarlık protokol sözleşmesi imzaladık. Büyüyen ve gelişen ilçemiz ÇERKEŞ’imize hayırlı olsun.” dedi.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)